ASPRA® LUCHTZUIVERINGSSYSTEMEN

De gepatenteerde ASPRA ® luchtzuiveringstechnologie is zeer efficiënt en E12-H13 / HEPA geclassificeerd, maar zonder dat dure HEPA-filters nodig zijn. Virussen en bacteriën worden gedood en verzameld in de open structuurcollector. Klassieke luchtfilters daarentegen filteren alleen de deeltjes uit de lucht zonder ze te doden, met veel energie. Daarnaast verwijdert ASPRA ® geuren, vluchtige organische koolwaterstoffen en andere verontreinigingen uit de binnenlucht en draagt ​​zo bij aan een duurzaam gezondheidsmanagement.

ASPRA® Aura LITE /SMART MOBILE 400 M³/H

Het Lite-model is ideaal voor flexibel gebruik. Het apparaat biedt twee instellingen: AAN of UIT. De luchtreiniger reinigt de lucht op maximale capaciteit (400 m³/h) via de 230 V stroomaansluiting. Dit is vooral geschikt voor kleinere ruimtes zoals garderobe, masker, kantoren, cafetaria. Optioneel met automatische besturing en bewaking (AURA/Smart).

ASPRA Aura
ASPRA ® FLC

ASPRA ® FLC MOBIEL 2400 M³/H

De ASPRA ® FLC (Mobile) is een onafhankelijk luchtzuiveringssysteem. De mobiele unit is de perfecte oplossing voor luchtzuivering in grotere openbare ruimtes, vaak te vinden in theaters, congrescentra, sportlocaties en tijdelijke gebouwen. Met de 230 V aansluiting worden alle PM (1-10) efficiënt afgevoerd. Het apparaat kan via vier M12-bevestigingspunten aan een bestaande opstelling of plafondbalk worden bevestigd.

ASPRA ® FRESH AIR

Induct 2400 M³/H

ASPRA ® Fresh Air combineert een luchtzuiveringssysteem met gecontroleerde CO₂-meet- en regeltechniek. Zolang de binnenlucht voldoende zuurstof heeft, circuleert en reinigt het ASPRA ® Fresh Air System de lucht rond de kamer (mengluchtwerking zelfs met gereinigde lucht). Het apparaat heeft ook een sensorsysteem dat een elektrisch ventiel opent als de CO₂-concentratie in de lucht te hoog is en verse lucht van buiten levert (verse luchtaansluiting vereist).

ASPRA ® FRESH AIR
Europa

MADE IN EUROPE

Korte transportroutes en hoge beschikbaarheid.

kopen

HUREN OF KOPEN

Of het nu voor een korte periode is voor een evenement of permanent.

veilig

GEPATENTEERD & VEILIG

Getest door verschillende onafhankelijke testinstituten.