Na een succesvolle installatie en oplevering van een klimaatsysteem is het van noodzakelijk belang dat het systeem volgens een gedegen onderhoudsplan wordt onderhouden.

airco-onderhoud Onderhoud - De Neut TechniekOok voor onderhoud van uw klimaatsysteem bent u bij ons aan het juiste adres. 
Voor het optimaal functioneren van uw systeem is preventief, vakkundig onderhoud absoluut noodzakelijk. En boven de 2,5 kg. koelgas zelfs wettelijk verplicht. 
Controle en onderhoud dienen plaats te vinden door een F-Gassen-erkend bedrijf. In het kader van milieubescherming dienen alle montage-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan airconditioners te worden verricht door F-Gassen-gediplomeerde monteurs.

Waarom onderhoud?
Onderhoud zal de levensduur van uw systeem aanzienlijk verlengen en heeft bovendien een gunstig effect op het energie gebruik.
Een goed onderhoudsplan verdient zichzelf terug in de energiekosten en storingskosten.
Onze eigen service- en onderhoudsdienst zullen de installatie periodiek volledig inspecteren en waar nodig afstellingen verrichten. Tevens is men attent op interne veranderingen of bouwkundige wijzigingen waardoor de koelcapaciteit kan worden be├»nvloed. 
Het comfort van een aangenaam klimaat is op deze wijze gewaarborgd.Wij kunnen u geheel vrijblijvend een onderhoudscontract aanbieden.

Uw voordeel bij een abonnement

Bij een storing betaald u geen voorrijdkosten.
Voorrang bij een storing.
Vast bedrag gedurende de gehele looptijd van het bedrag

 

24 uur service
In geval van storing kunt u direct telefonisch contact opnemen met De Neut Techniek, wij zorgen dat een kundig F-Gassen erkende monteur komt om de storing te lokaliseren en te verhelpen met gebruikmaking van die onderdelen en gereedschappen welke tot de standaarduitrusting van de monteurs behoren.

Wij helpen u graag met een voor u beste oplossing om de levensduur van uw installatie te verlengen.