Single Split Airco

Wilt u graag één enkele ruimte koelen, maar hebt u geen behoefte aan het lawaai van de airconditioning binnenshuis? Bij een Single split airco heeft u zowel een binnen- als een buitenunit. Dit betekent dat de unit met ventilator buitenshuis wordt geplaatst. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over de voordelen en het onderhoud van een Single split airco.

Multi Split Airco

Als u meerdere ruimtes wilt koelen biedt een Multi Split Systeem een zeer goede oplossing. Ook een Multi Split heeft slechts 1 Buitendeel terwijl hierop meerdere binnenunits kunnen worden aangesloten.

Voordelen

Er zijn diverse voordelen aan het kopen van een standaard airconditioning in Split uitvoering. Het grootste voordeel, t.o.v. een mobiele airco, is het beperkte geluidsniveau van een single split binnenunit. Daarnaast kan een airco uw woning niet alleen koelen, deze kan de ruimte ook ventileren of de vochtigheid binnenshuis verminderen. Ook kan deze in de winter verwarmen.

Onderhoud

Om de werking van uw single split airconditioning optimaal te houden, is het van belang om een Preventief Onderhoudscontract af te sluiten. DeNeut Techniek is specialist in onderhoud aan Airconditioners en is volgens de CFK wetgeving F-Gassen gecertificeerd. Voor meer informatie over het Preventief Onderhoud kunt u ons contactformulier invullen

Vrijblijvende offerte

Ontvangt u graag een exacte prijsindicatie voordat u een airconditioning gaat kopen? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

 

 

               

­