Airconditioning

Een koele slaapkamer of kantoor? Laat een airconditioning voor uw woning of bedrijf vakkundig installeren voor een langdurig comfort. Wij zorgen voor levering, montage en onderhoud mocht u dat willen. Wij komen van tevoren bij u langs om de ruimtes te bekijken. Zo kunnen wij nauwkeurig de oppervlaktes berekenen en uitmeten welke airconditioning geschikt is.

Voor een klein en groot budget

Bij Aircomontage.nu helpen we u graag bij het kiezen van het juiste airconditioning systeem, binnen het budget dat u heeft. Wij hebben verschillende prijsklassen en verschillende modellen airco's waar u uit kunt kiezen. Wij installeren A-merken airconditioning, van single split voor een kleinere ruimte tot multisplit units om meerdere ruimtes tegelijk te koelen.

Contact

Bij Aircomontage.nu kunt u eerlijk en eenvoudig een airconditioning kopen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, of als u meer informatie wilt over onze airco systemen en installatie mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Bel 06 55 53 32 21 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Op de website kunt u tevens het contactformulier invullen voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.